Мълниеносна атака и чудесна комбинация донесоха първи гол за Бейл в МЛС (ВИДЕО)


Мълниеносна атака и чудесна комбинация донесоха първи гол за Бейл в МЛС (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2033 0

Гарет Бейл вече почва да се "климатизира" към обстановката, а това си личи представянето му през изминалата вечер. Уелсецът оформи победата на Лос Анджелис ФК над Спортинг Канзас Сити като гости с 2:0.

Европеецът влезе от резервната скамейка в 65-тата минута и след 18 минути показа на какво е способен. Той отне топката в средата на неговата половина, без много да се бави прати точен пас в центъра на терена.

Кълбото бе поето от Кристиан Аранго, който превзе част от игрището, върна паса към Бейл и бившата звезда на Реал Мадрид наказа противниковия страж.

Именно и колумбиецът откри резултата в 56-тата минута. Това бе втори мач за уелсецът, след като официално дебютира при визитата на Нешвил. Тогава той изигра 19 минути, а преди това пропусна местното дерби с Лос Анджелис Галакси, спечелено от съотборниците му с 3:2.

За Лос Анджелис ФК игра и другото ново звездно попълнение Джорджо Киелини, който бе заменен след почивката. След този мач Бейл и компания събират 45 точки и заемат първо място в Западната конференция.

Вижте попадението:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички