"Вкарах 2 гола, как не съм "играч на мача": Кристиано Роналдо "спори" с организатор след финала (ВИДЕО)


"Вкарах 2 гола, как не съм "играч на мача": Кристиано Роналдо "спори" с организатор след финала (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4695 0

Кристиано Роналдо спечели първи трофей с Ал Насър, след като сломи Ал Хилал с 2:1 и спечели Купата на арабските клубни шампиони. Финалният мач трябваше да мине и през продължения, а тимът на португалеца игра с човек по-малко, но въпреки това удържа.

Именно 38-годишният нападател бе големият герой за Ал Насър. Той реализира и двете попадения, за да оформи пълния обрат. Шокиращо за мнозина - въпреки двата му гола не Кристиано бе обявен за играч на мача във финала.

Изненадващо бе посочен представител на загубилия отбор. И то не голмайсторът. Става въпрос за бившия играч на Лацио Сергей Милинкович-Савич. 28-годишният сърбин игра предимно като нападател и бе доста активен, но се отчете с доста на брой пропуски.

Кристиано Роналдо пък спечели безапелационно голмайсторския приз в надпреварата. Той завърши с шест попадения, след като се разписа във всеки от последните пет мача в турнира. Най-близо до него остана бившият му съотборник Карим Бензема с 3, въпреки че французинът и Ал Итихад отпаднаха още на четвъртфиналите след поражение от Ал Хилал.

Вижте и първите думи на Кристиано Роналдо след първия му трофей с Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички