Синът на CR7 го издаде? Роналдо напуска Ал Насър малко след бума на звезди в Саудитска Арабия? (ВИДЕО)


Синът на CR7 го издаде? Роналдо напуска Ал Насър малко след бума на звезди в Саудитска Арабия? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4662 0

Кристиано Роналдо осъществи сензационен трансфер в началото на годината, като премина в Ал Насър. По-малко от половин година след това още куп звездни имена се насочиха към Саудитска Арабия, разпределяйки се най-вече в клубовете Ал Итихад, Ал Хилал и Ал Насър.

Възможно ли е обаче малко след това, още след втория си сезон в отбора, той да напусне? Припомняме, че договорът на петкратния носител на "Златната топка" с Ал Насър е до лятото на 2025 година.

В социалните мрежи се появи видео, за което медии от Острова (сред които SportBible) твърдят, че е с участието на неговия най-голям син Роналдо-младши. На него той сподели любопитна информация, докато си говори със свои приятели.

Когато друго момче му казва, че ще дойде да го посети, но най-вероятно догодина, тогава синът на Кристиано Роналдо споделя, че той по всяка вероятност няма да е на същото място (Саудитска Арабия) след една година.

Това би могло да означава, че Роналдо-младши ще поеме сам по своя път и ще заживее извън своето семейство или че Кристиано ще напусне Саудитска Арабия и ще премине в нов клуб. Пред португалеца пък се открива страхотна възможност и за първи трофей с настоящия си отбор. Следете финала Ал Хилал - Ал Насър с Роналдо НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички