CR7 пред Бензема: Кристиано Роналдо не спря да танцува, "избухна" с трофей, приличащ на този от световното (ВИДЕО)


CR7 пред Бензема: Кристиано Роналдо не спря да танцува, "избухна" с трофей, приличащ на този от световното (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4561 0

Кристиано Роналдо вдигна първи трофей с Ал Насър. В пореден мач той се превърна в герой за своя отбор, след като отбеляза двете попадения за пълния обрат с 2:1, осъществен след продължения над един от големите съперници - Ал Хилал.

Петкратният носител на "Златната топка" завърши Купата на арабските клубни шампион като голмайстор със своите 6 попадения. Втори остана бившият му съотборник Карим Бензема (Ал Итихад) с 3.

Около пет минути преди края на второто продължение Кристиано Роналдо трябваше да бъде принудително заменен. След единоборство с противников футболист остана на терена, като дори не можеше да се изправи и да излезе без помощ и трябваше да бъде откаран с количка.

Все пак притесненията за сериозна контузия се изпариха след края на срещата. Той първо отпразнува бурно успеха, а след това дори танцуваше със своите съотборници. Разбира се, кулминацията бе вдигането на трофея. Любопитното е, че той прилича на този, който бива връчван на световния шампион. Вижте как Роналдо бе изнесен на количка и едва стъпваше на земята (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички