Моуриньо с емоционален коментар за Дибала и отсече: Футболистите правят всичко за феновете


Моуриньо с емоционален коментар за Дибала и отсече: Футболистите правят всичко за феновете
Снимка: Getty Images

3520 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, засипа с похвали възпитаниците си след успеха с 1:0 в първия полуфинал срещу Байер Леверкузен в Лига Европа. 

Пред Sky Sport Italia опитният наставник призна, че успехът е заслуга на футболистите, които правят всичко за феновете. Той подчерта атмосфера преди и по време на мача, която е заслужавала насреща точно такъв положителен резултат.

Мнението на Моуриньо

"Всичко е заслуга на момчетата. Те разполагат с нужния манталитет, желание, съпричастност към феновете и чувство за отговорност, за да дадат всичко и да направят привържениците щастливи.

Имахме страхотни моменти, но днес по път към стадиона виждах феновете какво правят за нас. Дори някой като мен, който има много опит зад гърба си, остава зашеметен.

Не беше лесен мач днес, интелектуално беше много труден мач. Трудно е да играеш срещу Байер Леверкузен, да останеш концентриран в продължение на 90 минути, да играеш за победа и в същото време да знаеш, че загубата на топката може да бъде пагубна при контраатака. Момчетата се справиха толкова добре, че спечелиха половината битка.

Трудно е за мен, трудно е за всички. Има страх от нараняване, но също ми е необходимо да ги използвам като опция. Беше наистина, наистина трудно. За щастие те изиграха няколко минути, мисля, че без проблеми. Ще видим дали ще могат да изиграят повече минути следващия четвъртък", завърши Моу с коментар за Дибала и Вайналдум.

Вижте провала на съдиите и ВАР по време на Ювентус - Севиля!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички