ВИДЕО: Съдия в Бразилия "изяде шамарите" на терена, полиция го ескортира


ВИДЕО: Съдия в Бразилия "изяде шамарите" на терена, полиция го ескортира
Снимка: Getty Images

1204 0

Мачовете в Южна Америка никога не са скучни и постоянно предлагат събития, които са безкрайно интересни за футболния свят. Такъв бе двубоят от първия кръг за Купата на Бразилия между нискодивизионния Сегипе и двукратният шампион на Бразилия Ботафого.

Домакините от Сегипе имаха преднина от 1:0, която упорито удържаха, но в добавеното време, след 90-ата минута Ботафого натискаше и спечели три поредни корнера. Съдията не спря играта и я остави да продължи, а в стотната минута Адриелсон отбеляза с глава и изравни за 1:1.

Това на практика означаваше победа за Ботафого, тъй като според правилата при равенство в Купата на Бразилия не се играят продължения или реванш, а напред продължава отборът, който е с по-голям коефициент.

След гола бе даден и последният съдийски сигнал и тогава започнаха проблемите на терена. Част от зрителите, всички резервни футболисти и ръководството на Сегипе изтичаха на тревата, за да се разправят с реферите.

Президентът на клуба започна да се бие с един от тях, като дори един от реферите си позволи да го удари със знамето в опит да се защити. Полицията пристигна бързо и ескортира реферите, а президентът на Сегипе напусна стадиона с окървавено лице.

Вижте мелето тук:

Емоционалното съобщение, което Пеле остави на Меси преди финала в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички