Лука Модрич е уверен, че Реал Мадрид може да победи на "Камп Ноу", голът на Барселона бил късметлийски


Лука Модрич е уверен, че Реал Мадрид може да победи на "Камп Ноу", голът на Барселона бил късметлийски
Снимка: Getty Images

1594 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич е на мнение, че полуфиналът за Купата на Краля все още е 'отворен', въпреки че "белия балет" загуби първия мач на свой терен с 0:1 и ще отиде на "Камп Ноу" за реванш на 5 април с гол пасив.

"Жалко е, че загубихме, защото се представихме много добре, въпреки че ни липсваше точност в предни позиции. Създадохме няколко шанса и не успяхме да ги завършим, но мисля, че като цяло изиграхме доста добър мач", заяви хърватинът след "Ел Класико" и допълни:

"За съжаление не успяхме да вкараме поне един гол, за да отидем на реванша с равенство, но все пак има още един мач и трябва да бъдем спокойни и уверени, че можем да се справим още по-добре и да спечелим там".

"Не се вглеждаме в контузените им играчи, защото Барселона винаги е чудесен отбор, без значение дали има контузени или не. Създадохме достатъчно ситуации, за да имаме възможността да вкараме, но не успяхме да го направим. Те отбелязаха късметлийски гол и спечелиха мача, но мисля, че ние бяхме по-добри. Уверен съм, че в реванша можем да обърнем нещата в своя полза", завърши опитният халф на Реал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти недоволства: Не заслужавахме да загубим, Барселона имаше късмет

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички