Това е идеята: Първите думи на Лео Меси като играч на Интер Маями


Това е идеята: Първите думи на Лео Меси като играч на Интер Маями
Снимка: Getty Images

1316 0

Може би най-изненадващият трансфер това лято е вече факт. Американският Интер Маями обяви официално привличането на Лео Меси в петък вечер.

Сделката

Аржентинецът облича цветовете на "чаплите" като свободен агент, а договорът му е с продължителност от 2 години и половина. В него е заложена и клауза за продължаване допълнителна една.

Очаква се съвсем скоро, по всяка вероятност неделя към понеделник, легендарният голмайстор да запише първите си минути като играч на отбора. Това ще се случи пред погледите на над 20 000 на стадиона и милиони пред екраните. Малко преди това, той каза и първите си думи като футболист на тима, споделяйки високите си цели.

Чувствата и планът на Меси

"Много съм развълнуван да започна тази следваща стъпка от кариерата си с Интер Маями тук, в САЩ. Това е страхотна възможност и заедно ще продължим да изграждаме този красив проект. Идеята е да работим заедно, за да постигнем целите, които сме си поставили, а аз съм решен да помогна тук, в новия си дом", заяви категорично Меси, цитиран от "Evening Standard".

Световният шампион от Мондиала в Катар миналата година си връща титулярния номер 10, който изгуби по време на престоя си в ПСЖ. 

Кога се очаква той да излезе на терена и кой българин ще го посрещне?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички