В случай на раздяла: Кристиано Роналдо и Джорджина с тайно споразумение


В случай на раздяла: Кристиано Роналдо и Джорджина с тайно споразумение
Снимка: Getty Images

8770 0

Животът на Кристиано Роналдо и неговата половинка Джорджина е желан от мнозина. Двамата са затрупани в лукс и слава, а любовта един към друг е истинска и неподправена.

Ничия връзка обаче не е застрахована. Това осъзнават и те. Именно поради тази причина звездната двойка е постигнала тайно споразумение в случай, че нещата помежду им спрат да се получават.

В случай на раздяла

"TV Guia" съобщава, че легендарният португалец и любимата му са взели решение да поделят имуществото си, ако се разделят. Това на голмайстора, според различни информации, възлиза между половин и един милиард евро, докато богатството на Джорджина бива оценено на около 10 млн.

"Винаги ще бъдем заедно"!

Въпреки нашумелите слухове за потенциално прекратяване на техните взаимоотношения, самият Кристиано Роналдо отрича подобни твърдения и споделя за щастливия си семеен живот.

"Тя винаги ще бъде с мен и аз с нея. Двамата сме много по-силни заедно. Семейството ми е винаги с мен, Джио е с мен във всички мои начинания, а аз също я подкрепям. Тя върви по своя път, който подкрепям на 100%", споделя португалецът, цитиран от "Mundo Deportivo".

Наскоро Джорджина пък направи любопитно признание относно пръстена, който чака от своя любим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички