Кристиано Роналдо накара служителите си да подпишат уникална клауза в защита на семейството си


Кристиано Роналдо накара служителите си да подпишат уникална клауза в защита на семейството си
Снимка: GettyImages

4237 0

Кристиано Роналдо е включил специална клауза за конфиденциалност в договорите на всички свои служители, твърдят медиите в Германия. Чрез нея той цели безопасността на своето семейство - жената, децата му и останалите му роднини.

Договорът

"Der Spiegel" съобщава, че легендарният голмайстор е накарал своите служители да подпишат споразумение, забраняващо изнасянето на каквато и да е информация относно живота на семейството му към външния свят.

Въпросната клауза важи 70 години след смъртта на футболиста и включва имената на половинката му Джорджина, петте му деца - Кристиано Джуниър, Ева, Матео, Алана и Бела, както и майка му, брат му и сестрите му. Там е и биологичната майка на най-големия син на португалеца.

Как се стигна до това?

Като основна причина за тази стъпка се посочват честите слухове около личния живот на Роналдо. Съвсем наскоро медиите "гръмнаха" с новината, че връзката му с Джорджина е пред своя край, което впоследствие и двамата отрекоха.

Малко по-рано двамата претърпяха лична трагедия с едно от двете си новородени деца, което бе последвано от грандиозните скандали в Манчестър Юнайтед и здравословните проблеми на малката Алана Мартина, която претърпя операция.

Наскоро излязоха любопитни думи на половинката на португалеца, която заявява, че единствена има право да удря синовете му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички