Знае ли Роналдо? Джорджина показа сина им, облечен с екип на Барселона (СНИМКА)


Знае ли Роналдо? Джорджина показа сина им, облечен с екип на Барселона (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

6293 0

Кристиано Роналдо е една от големите легенди на Реал Мадрид. Португалската суперзвезда пристигна в испанската столица на 6 юли 2009 г., където остана девет сезона, спечелвайки две Суперкупи на Испания, две Купи на Краля, две Ла Лиги, две Суперкупи на УЕФА, три Световни клубни първенства и четири Шампионски лиги.

Общо 438 изиграни мача и 451 отбелязани гола. Но тези постижения и осигуреният легендарен статут не е задължително да определят поведението на членовете на семейството, както демонстрира синът му Матео.

Историята на Роналдо в Мадрид явно няма значение за някои

Последните снимки, публикувани от Джорджина Родригес в нейния акаунт в Instagram, където тя има повече от четиридесет и девет милиона последователи, ни дават ясна представа. Приятелката на Кристиано сподели история, в която Алана Мартина, Ева и Матео са забелязани да правят хореографски танц на един от диваните в семейния дом. Засега нищо необичайно.

Това, което е наистина изненадващо за много зрители обаче, е, че най-малкият от синовете на футболиста носи пълната екипировка на вечния съперник на Реал Мадрид: Барселона. Дали обаче Роналдо е одобрил въпросната снимка не е ясно. По-рано пък се появи информация, че един от най-богатите немци е готов да финансира трансфер на Роналдо в Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички