"Не зависи от мен": Джорджина с признание за пръстена, който чака от Кристиано Роналдо


"Не зависи от мен": Джорджина с признание за пръстена, който чака от Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2316 0

Въпросът защо Кристиано Роналдо не предприема голямата стъпка в живота си, предлагайки брак на дългогодишната си половинка и майка на две от децата му - Джорджина Родригес, става все по-актуален.

Именно подобно запитване през 2021 г. дава старт на спекулациите кога по-точно ще се случи това. В отговор в собственото си предаване "Аз съм Джорджина" родената в Аржентина любимка на легендарния португалец разкрива, че нещата не зависят от нея, но самата тя желае това да се случи един ден.

От Роналдо зависи

"Не зависи от мен. Иска ми се. Ако трябва да съм честна, не смятам, че положението ни ще се промени драстично, тъй като се чувствам истински обичана. Имам най-важното с Кристиано - нашите прекрасни деца и любовта, която получавам от него всеки ден. Останалото няма значение", споделя Джорджина, цитирана от "Daily Mail.

Отговорът 

Кристиано също не успя да се размине с подобен въпрос при визитата си на Пиърс Моргън преди време. Голмайсторът даде колеблив отговор, но заяви категорично намеренията си.

"Може да се случи след година или пък след 6 месеца, след месец. На 1000% обаче съм сигурен, че ще стане", заявява португалецът.

Каква клауза в защита на семейството си Роналдо накара всички свои служители да подпишат?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Из архива: Григор отказа на три страни, домакини на Голям шлем, да играе за тях

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава нерядко да влиза в устите на критиците, които...

Реклама
Най-четени новини

виж всички