Обвинение за правене на магии вбеси семейството на Роналдо, повежда тежка съдебна битка


Обвинение за правене на магии вбеси семейството на Роналдо, повежда тежка съдебна битка
Снимка: Getty Images

3519 0

Майката на Кристиано Роналдо, Долорес Авейро, иска да разсее съмненията около връзката ѝ със снаха ѝ Джорджина Родригес. Имаше не малко информации, които сочеха за лоши отношения между тях и опита на Долорес да прекрати връзката между Джорджина и Кристиано.

Тя направи изявление в Instagram от името на семейство Авейро след публикация на арабски вестник: "Долорес Авейро е обвинена в прибягване до магьосничество, за да раздели Роналдо от Джорджина Родригес", гласи заглавието.

Семейството на Роналдо в съдебна битка

Катя Авейро беше отговорна за качването на първата история, критикуваща тази новина: "Отворих социална мрежа и открих тази бълвоч от зловещи новини и най-долната, която съществува.... Този път няма да остане ненаказано. Нито този боклук вестник, нито източникът". На сестрата на Кристиано явно ѝ е писнало от невярна информация, затова я е разгласила.

"Ние сме в епоха, в която всичко е необходимо, за да получим харесвания. Мразя тези новини, този вестник и това съдържание. Майка ми е почти на 70 години, тя вече премина през много в този живот, за да я отгледа деца и аз самата ще отида докрай за всеки, който е имал гениалната идея да публикува това“, продължи тя.

От своя страна Долорес Авейро сподели думите на дъщеря си и отбеляза: "Няма да остане така, уверявам ви".

Ето и част от Долорес Авейро в Instagram

"Потвърждавам, че днес, 16 май 2023 г., се свързах с адвокатите си, за да изчистя доброто си име и това на моето семейство и за това, което те представляват в живота ми. Новина беше публикувана в известен португалски вестник (вестник, който следователно използва и злоупотребява с името на моето семейство, за да се рекламира). Тази новина, фалшива, клеветническа и дори зловеща, която говори за ужасни действия, които евентуално биха ми наредили да направя, за да отнема щастието на едно от моите деца. Тази клевета е невярна , злонамерена и неоснователна...

Доброто ми име никога няма да бъде опорочено публично, никога няма да позволя такъв непрофесионален източник да използва името ми напразно. Ще отида до крайните последствия не само за да защитя себе си и моите деца. Благодаря на тези, които ме следват и уважават не само мен и моите, обръщат специално внимание на казаното и написано.  А Долорес взе отношение и по слуховете за евентуална раздяла между Роналдо и Джорджина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички