В Бразилия обявиха колко време дават на Карло Анчелоти за финален отговор


В Бразилия обявиха колко време дават на Карло Анчелоти за финален отговор
Снимка: Getty Images

1380 0

Бразилският национален отбор по футбол все още е без треньор, след като Тите беше уволнен, след отпадането от Хърватия на четвъртфиналите на Световното първенство в Катар. Явно така ще остане поне до 25 май, като се има предвид, че шефът на местната футболна федерация публично декларира, че възнамерява да обяви името на новия селекционер тогава.

Не е тайна, че бразилците искат Карло Анчелоти за нов селекционер, а самият той все още не е дал категоричен отговор дали ще поеме "Селесао", така че отчасти това е причината Бразилската футболна федерация все още да не е назначила нов треньор. Президентът Еналдо Родригес постави ултиматум на италианеца, заявявайки, че ще изчакат Анчелоти до 25 май.

"Преди да преминем към план Б, искам да изчерпя всички възможности, свързани с план А. Ние имаме задължение към футболното общество у нас и трябва внимателно да прегледаме опциите си", каза Родригес в интервю.

Позицията на Анчелоти

Твърди се, че Карло Анчелоти все още не е получил официално предложение от Бразилската футболна федерация, така че той няма конкретна позиция по този въпрос. Единственото, което е ясно от страната на Карлето е, че той иска да финализира договора си с Реал Мадрид, който е до 30 юни.

Това означава, че дори Бразилия да си стисне ръцете с Анчелоти, то през юни отново ще играе без постоянен селекционер в двата си приятелски мача, за които все още не са определени съперниците - между 12-ти и 20-ти същият месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ако не успее с Анчелоти - Бразилия взима Жозе Моуриньо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички