Карло Анчелоти отличи единствения добър срещу Жирона и скастри всички останали


Карло Анчелоти отличи единствения добър срещу Жирона и скастри всички останали
Снимка: Getty Images

2023 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, не скри разочарованието си от историческата загуба на своя тим срещу Жирона във вторник. "Кралския клуб" допусна поражение с 2:4 от 9-ия в класирането в Ла Лига, оставайки на 11 точки и с мач повече от първия Барселона.

За домакините с изумителните 4 попадения блесна Валентин Кастелянос. В състава на "лос бланкос" най-добре се представи Винисиус, който се отличи с гол и асистенция, както и с няколко страхотни индивидуални пробиви.

Това забеляза и самият Анчелоти, който постави бързоногия бразилец над всички останали в тима.

Винисиус - добре, останалите...

"Винисиус беше добър, той грабна гол и асистенция. Целият отбор обаче не беше. Не бяхме настоятелни, оставяхме твърде много празно пространство", заяви специалистът след двубоя.

Проблемите на Реал Мадрид

За "белия балет" липсваха ключови играчи като Карим Бензема и Тибо Куртоа, които страдаха от стомашен вирус. Орелиен Чуамени бе на скамейката, а Дани Себайос беше наказан. Липсваха още Дейвид Алаба, Ферлан Менди и Еден Азар. Не това обаче е довело до успеха на Жирона, според наставника на тима Мичел.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички