Анчелоти: Трудно е да обясним допуснатите голове, много болезнена загуба


Анчелоти: Трудно е да обясним допуснатите голове, много болезнена загуба
Снимка: Getty Images

3675 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира загубата на своя тим от Жирона в 31-ия кръг на Ла Лига. Той заяви, че трудно може да обясни пропуснатите 4 гола от своя тим, които бяха дело на един футболист - Валентин Кастеянос.

"Липсваше ни ефективност в играта без топка, както и отдаденост. Позволявахме им лесно да преливат от отбрана в атака. Когато топката беше в нас, играехме добре, но в играта без нея оставяхме на съперника твърде много пространства и те ни вкараха 2 пъти в първите си атаки", анализира италианецът пред "Movistar".

"Допуснатите голове е трудно да се обяснят, липсваше ни ефективност в единоборствата, давахме им прекалено много свобода. Всеки път, когато те тръгваха в контраатака, ние се проваляхме. Резултатът 1:3 в първата минута на второто полувреме изби почвата под краката ни", продължи Анчелоти.

"Очевидно, това е много болезнено поражение. Но ние трябва бързо да се вдигнем на крака, защото всичко е все още пред нас и това и ще направим", завърши треньорът. А ето кога за последно един играч е вкарвал 4 на Реал в 1 мач от Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички