Това ли е любимецът на Анчелоти? Отново един играч бе специално похвален от наставника


Това ли е любимецът на Анчелоти? Отново един играч бе специално похвален от наставника
Снимка: Getty Images

1868 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти отличи Едуардо Камавинга и го засипа с похвали при домакинската победа на отбора му с 2:0 в Ла Лига над Селта Виго. "Лос Бланкос" намалиха разликата в титлата зад лидера Барселона до осем точки, като днес каталунците се изправят срещу Атлетико (Мадрид).

Възпитаниците на Анчелоти далеч не бяха най-добрите срещу галисийците, като откриващият гол бе на испанския национал Марко Асенсио бе и първият им точен удар на "Бернабеу". Едер Милитао удвои предимството на домакините след подновяването на играта, за да подпечата ключова победа. Анчелоти изтъкна Камавинга, който отново игра ляв бек.

Камавинга отново в центъра на вниманието

"Той е играч с изключителни качества. Той може да играе навсякъде на терена, той е специален. Той може да играе като полузащитник или като защитник", сподели Анчелоти. Въпреки че преди това намекна за желанието си да се върне в халфовата линия, Камавинга изглежда ще продължи като ляв бек през идните седмици.

Относно голмайсторите и физическата форма на играчите: "Това е качество, което притежаваме. Завършихме и с чиста мрежа. Това е отбор, колективен ангажимент. Не знам дали е най-силният отбор в света в този аспект. Но имаме много модерни играчи: Камавинга, Чуамени, Винисиус, Родриго". На полуфинала в Шампионска лига Реал ще се изправи срещу Манчестър Сити, като според Анчелоти едно определено нещо се е променило в "гражданите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички