Бразилия взима Жозе Моуриньо за селекционер, ако не успее с Карло Анчелоти


Бразилия взима Жозе Моуриньо за селекционер, ако не успее с Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

1056 0

В Бразилия ще се обърнат към бившия мениджър на Реал Мадрид и настоящ такъв на Рома - Жозе Моуриньо, ако Карло Анчелоти остане на "Сантяго Бернабеу", твърди авторитетният източник "The Athletic".

Според изданието Моуриньо фигурира в списъка с алтернативи на Анчелоти като последният е техният първи избор. Татко Карло обаче наскоро заяви, че се чувства доста щастлив, ръководейки "лос бланкос".

Междувременно бъдещето на Моуриньо с Рома също е несигурно, тъй като той намекна за проблеми с финансовата подкрепа от ръководството. Наскоро той заяви, че договорите не са най-важното нещо във футбола и беше свързван с евентуално завръщане в Челси следващия сезон.

Бразилия търси заместник на Тите, който напусна националния отбор след отпадането му на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол през 2022 в Катар. "Селесао" продължава да се надява на първи успех на най-голямата футболна сцена от Мондиал 2002 насам.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Анчелоти смята, че Флорентино Перес иска да го задържи в Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички