Игралият срещу Лео Меси и Кристиано Роналдо Коке: Няма спор кой е по-добрият


Игралият срещу Лео Меси и Кристиано Роналдо Коке: Няма спор кой е по-добрият
Снимка: Getty Images

3315 0

Легендата на Атлетико Мадрид - Коке, е имал честта да се изправи срещу двамата най-големи на нашето време. От тази си позиция полузащитникът заяви, че изобщо няма спор кой между Лео Меси и Кристиано Роналдо е по-добрият.

Триумфът на Аржентина на Световното първенство в Катар донесе във витрината на Меси най-ценния трофей, който толкова години липсваше на суперзвездата на ПСЖ. Бившият ас на Барселона имаше огромен принос за триумфа на "гаучосите" на Мондиала.

"Това беше трофеят, който му липсваше. Той е най-добрият играч на всички времеа. Доказа го със страхотното си постоянство, голове, асистенции и начина, по който гради играта на своя отбор", коментира Коке пред "Diario AS".

"Той с право заслужи да спечели Световното първенство и трябва да го поздравим за това. Няма спор кой е най-добрият играч в света", допълни още той.

Мнозина вярват, че триумфът на Меси на Мондиала в Катар е точката на дебата за най-великия футболист на всички времена. Едва ли така обаче смятат феновете на Кристиано Роналдо, за които този спор ще бъде вечен.

Ето кой според легендата на Манчестър Сити Венсан Компани е по-добър от двамата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички