Психологът на Кристиано Роналдо: Той няма предимствата на обикновения човек


Психологът на Кристиано Роналдо: Той няма предимствата на обикновения човек
Снимка: Getty Images

9563 0

Известният американски психолог - Джордан Питърсън, който отскоро работи с Кристиано Роналдо, заяви, че на португалецът не му е никак лесно да води социален живот и да излиза спокойно навън, тъй като е една от най-големите световни звезди.

Португалският национал, който в момента е без клубен отбор, е една от най-популярните знаменитости в света. С над 500 милиона последователи в Instagram, той е най-следваният спортист на планетата и това наистина е забележително постижение. Според Питърсън обаче тази слава има и своите недостатъци.

"Роналдо наистина, в известен смисъл, не може да излиза навън, защото е толкова известен. Така че нищо в живота му не е нормално... Той няма предимствата на обикновения човек", каза Питърсън за "Essentially Sports".

"Можете да се разходите до местната аптека. Това е голямо предимство, а Роналдо го няма. Вие казвате добре, нали е богат? Според мен той го заслужава, но е ограничен откъм някои неща", добави още психологът.

2022 г. беше трудна година за 37-годишния футболист. Той загуби сина си по време на раждането, изпадна в немилост в Манчестър Юнайтед и не успя да си осигури нов отбор през лятото.

Понижаването му до "второстепенна роля" от мениджъра на "червените дяволи" - Ерик Тен Хаг, доведе до "избухването" му по време на експлозивно интервю с Пиърс Морган, което накара гигантите от Висшата лига да прекратят договора му миналия месец.

В настоящия момент португалската легенда е без клуб и изглежда малко вероятно да подпише с топ европейски отбор. Феновете очакват с нетърпение да разберат с кой ще подпише Роналдо през януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Президентът на Ал-Насър увери, че информациите за Роналдо са фалшиви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички