Екс звезда в Англия втрещи всички с коментара си за Емилиано Мартинес


Екс звезда в Англия втрещи всички с коментара си за Емилиано Мартинес
Снимка: Getty Images

3708 0

Футболните привърженици се нахвърлиха на Габриел Агбонлахор заради негов коментар преди мача между Астън Вила и Ливърпул. Думите му касае стража на "виланите" Емилиано Мартинес, който бе с водеща роля за това преди няколко седмици неговата Аржентина да спечели Световното първенство по футбол.

Както е известно, Мартинес все още не се е завърнал в състава на Астън Вила именно поради участието си в Катар. Неговото място под рамката на вратата бе заето от Робин Олсен. В крайна сметка обаче той не помогна на тима си да се спаси от поражението срещу Ливърпул (1:3).

Още преди срещата Агбонлахор бе на терена в ролята си на анализатор. Тогава той сподели, че всъщност Емилиано Мартинес е най-добрият вратар в света. Това никак не се хареса на запалянковците, които започнаха да изброяват в социалните мрежи редица имена, които според тях са по-силни.

Фенове на Ливърпул бяха сред най-засегнатите, тъй като само на няколко метра от Габриел Агбонлахор, докато той споделяше това си мнение, стоеше Алисон Бекер - титулярният страж на Бразилия от Мондиал 2022.

Самият Емилиано Мартинес пък си татуира световната титла на много важно място по тялото (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички