Треньорът на Ростов отговори на Попов: Никой никога няма да ми каже кой, кога и колко трябва да играе


Треньорът на Ростов отговори на Попов: Никой никога няма да ми каже кой, кога и колко трябва да играе
Снимка: Оф. сайт на Ростов

1317 0

Наставникът на руския Ростов - Валери Карпин, не остава безмълвен по повод гневното писмо на вече бившия футболист на клуба - българинът Ивелин Попов. Според Карпин, Попето е отишъл при него с изискването всеки мач да играе по 90 минути.

"Мога да кажа това, което знам. Знам, че Ивелин дойде и каза, че няма как да не играе всеки мач по 90 минути. Казах му, че това няма да се случи в Ростов, нито един играч няма да играе всички мачове по 90 минути. И второ, никой никога няма да ми каже кой, кога и колко трябва да играе. Ако той не е готов за такъв обрат на събитията, тогава винаги казваме, че клубът няма да насили никого.

Това се казва на всички играчи. Някой и нещо не ви устройва - можете да се свържете с клуба и да решите договорни проблеми. Нека всеки сам оцени думите. Ако той каже, че трябва да играе по 90 минути във всеки мач, нямам какво аз да кажа. Докато съм треньор на Ростов, това няма да се случи с нито един играч. Било то Ивелин Попов, било то Роман Еременко, било то някой друг" - сподели Карпин. А Ивелин Попов вече официално е играч на Сочи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички