Ивелин Попов ще смени отбора си в Русия, сам е пожелал да напусне Ростов


Ивелин Попов ще смени отбора си в Русия, сам е пожелал да напусне Ростов
Снимка: БГНЕС

1349 0

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов ще смени отбора си в Русия. Хакфът ще напусне Ростов ще подпише със Сочи, който също е от елита на руското първенство, твърди изданието "Чемпионат". Очаква се сделката да бъде финализирана в близките часове.

Изданието допълва, че Попов сам е изявил желание да напусне клуба, въпреки че има важна роля в него и е капитан. Вчера българинът дори не попадна в групата за гостуването на Динамо (Москва), а старши треньорът Валерий Карпин не даде обяснение за отсъствието му, но сега става ясно, че е заради очакван трансфер.

Сочи ще е петият руски отбор в кариерата на Ивелин Попов. През 2012 година той дебютира в руския елит с екипа на Кубан, където се превърна във важна част от състава. През 2015 година Попов премина в Спартак (Москва), с който спечели шампионската титла и Суперкупата на Русия. Българинът имаше и кратък период под наем в Рубин, а от миналата година е в Ростов. А какво разказа наскоро Попов за срещата си с коронавируса и как са третирали неговото семейство - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички