Ивелин Попов: Третираха семейството ми като прокажени, след като стана ясно, че съм заразен


Ивелин Попов: Третираха семейството ми като прокажени, след като стана ясно, че съм заразен

1033 0

Звездата на Ростов Ивелин Попов разкри през какви препятствия е преминало семейството му, след като стана ясно, че той е заразен с коронавирус. Както е известно, съпругата на играча и двете му деца дадоха отрицателни тестове за опасния вирус.

"След положителния тест жена ми и децата ми отидоха в друг апартамент. Слава Богу, те имаха отрицателни резултати, иначе изобщо не знам как бих могъл да преживея целият този кошмар. След като се появи информация, че има болни футболисти на Ростов, местните медии разпространиха новината. Всички говореха за това навсякъде, а градът е малък, всеки познава съседите си", започна Попов пред "Мач ТВ".

"В резултат на това три или четири дни съпругата и децата ми бяха третирани като прокажени. "Вашият съпруг и баща е болен, не е нужно да вземате асансьора с нас, вървете по стълбите", казвали те. На жена ми ѝ бе забранено да ходи във фитнес залата, тъй като всички знаят кой е съпругът ѝ. Беше много неприятно. Въпреки че трябва да отбележа и че много хора се отнесоха с разбиране към ситуацията, опитаха се да помогнат", каза още българинът.

"Представете си се с две малки деца в друга държава, където при появата ви хората се смущават, а за мъжа и баща ви всеки ден пишат в медиите. Тя е герой! Справи се, въпреки че беше трудно. Децата също разбираха всичко, дъщеря ми постоянно ме питаше кога ще свърши този коронавирус. Синът ми с нетърпение очакваше подновяването на тренировките. Всеки ден ми звъняха с едни и същи въпроси: "Кога ще се върнеш? Кога ще се оправи всичко?". Неприятна история, но я издържахме, чакаме новия сезон", завърши Попов.А какво каза за срещата си с вируса Мартин Камбуров вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама