Треньорът на Барселона - Шави, разкри качеството на лигата в Саудитска Арабия


Треньорът на Барселона - Шави, разкри качеството на лигата в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1766 0

Треньорът на Барселона - Шави предупреди Кристиано Роналдо за качеството на Саудитската професионална лига след преминаването му в Ал Насър. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед подписа с тима от Близкия изток по-рано този месец в сделка на стойност 200 милиона евро на година.

Голмайсторът на Реал Мадрид за всички времена беше критикуван от мнозина, че е поставил парите пред спортните си стремежи, като се присъедини към Ал Насър

Шави, който игра, а след това беше и треньор в Катар в продължение на шест години, след като напусна Барселона, настоя, че футболът в Близкия изток не е разходка в парка.

Той каза: "Роналдо подписа с един от най-добрите клубове в Саудитска Арабия, но това е предизвикателство. Саудитска Арабия има неща за подобряване, но това е същото като в Испания, където имаме 20000 неща за подобряване. Всеки заслужава футболът да обиколи света."

Роналдо все още не е дебютирал за Ал-Насър, но се очаква се той да изиграе първия си мач за клуба срещу Пари Сен Жермен в приятелски мач на 19 януари - като част от комбинирания състав на Ал-Насър/Ал-Хилал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички