4000+ евро на нощ: Вижте луксозния небостъргач, в който Роналдо ще живее в Саудитска Арабия


4000+ евро на нощ: Вижте луксозния небостъргач, в който Роналдо ще живее в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

3007 0

След като сключи бомбастичен за футбола договор с него, Ал Насър се ангажира да плаща и допълнителните разходи на Кристиано Роналдо и семейството му по време на престоя им в Саудитска Арабия. Например, разкошно жилище и частен самолет.

Португалската звезда обаче реши да се засели в хотел. Той ще живее в двуетажен кралски апартамент в хотела в "Kingdom Center Tower", небостъргач, разположен в центъра на Рияд. Той е една от най-високите сгради в страната със своите 99 етажа.

Вътре има всичко необходимо за спортист от неговия ранг и за семейството му: източното крило е заето от търговски центрове с двеста магазина, западното - с всякакви зони за забавление и отдих, пише "Спорт Експрес". Магазини, спортни комплекси, басейни, бизнес зона. Акцентът пък е 65-метровият небесен мост, разположен на върха на кулата.

Тук Роналдо и приятелката му Джорджина ще могат да се качат за ексклузивна вечеря. Те ще живеят в най-луксозните стаи, които хотелът може да предостави. Цената на двуетажния апартамент се пазела в тайна, но малко по-скромният вариант струва 4000 евро на вечер.

Общо Роналдо и обкръжението му разполагат със 17 стаи, между които всекидневни, бани, офиси, фитнес, домашно кино, спални. Според слуховете месечно местообитанията на звездата и близките му ще струват над 280 000 евро на месец на Ал Насър.

Според изданието персоналът на хотела е бил посъветван да не досажда на футболиста, но е било забелязано, че Роналдо е сърдечен със служителите и не отказва автографи или комуникация с деца. А ето кои строги правила трябва да спазва Джорджина в Саудитска Арабия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички