"Старият Роналдо се върна": Ал Насър пусна ВИДЕО на Кристиано от тренировките


"Старият Роналдо се върна": Ал Насър пусна ВИДЕО на Кристиано от тренировките
Снимка: Getty Images

7057 0

Кристиано Роналдо вкарва едно след друго попадения за Ал Насър по време на тренировки. Това накара хора около клуба, както и най-вече привържениците да повярват, че "старият Кристиано се е завърнал".

37-годишният нападател, който след по-малко от месец ще празнува рожден ден, изглежда пределно мотивиран по време на заниманията. Това си личи на кадрите, които клубът от Саудитска Арабия сподели в каналите си в социални мрежи.

Бе качено видео, на което се вижда как петкратният носител на "Златната топка" вкарва няколко попадения. Прави впечатление обаче, че дистанцията не е никак сериозни при головете, така че за критерия, който Роналдо е задал през годините, не можем да говорим за нещо кой знае колко впечатляващо.

Все пак се насладете на прецизността му и ударите - всеки от които, превърнал се в гол (чрез видеото по-долу в материала).

По ирония на съдбата точно днес се навършват 15 години, откакто Кристиано Роналдо реализира първия си хеттрик (ВИДЕО).

@alnassr_official Ronaldo Fires 🤩🚀 || الأفضل يستمتع في تدريبات #النصر 💪🐐 #AlNassr #CR7 #Ronaldo #Fyp #Foryoupagr ♬ original sound - نادي النصر السعودي

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички