Треньорът на Англия отсече: Другите отбори ни уважават и никой няма да иска да играе с нас


Треньорът на Англия отсече: Другите отбори ни уважават и никой няма да иска да играе с нас
Снимка: Getty Images

1151 0

Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че неговият тим може да спечели световната титла в Катар в края на годината, но ще трябва да се представи безгрешно, за да го стори.

По-късо днес, 1 април, "трите лъва" ще научат своите съперници в груповата фаза на Мондиал 2022 след тегленето на жребия, който ще се състои в Доха от 19:00 часа българско време (вижте коя българска ТВ ще го излъчи).

"През последните три-четири години имаме постоянство в представянето и сме един от няколко отбора, които могат да спечелят титлата", заяви Саутгейт преди тегленето на жребия и добави:

"Тази седмица казахме на играчите, че ако успеем да стигнем до полуфиналите, можем да стигнем и до финал. Ако стигнем финала, можем да спечелим. Това обаче ще е изключително трудно и ще трябва да бъдем перфектни, за да го сторим. Това е предизвикателството пред нас, не само в Катар, ами и преди това, за да отидем там в правилната кондиция. Трябва да работим за това всеки ден, в който сме заедно", допълни треньорът на Англия.

"Мисля, че другите отбори ни уважават и никой няма да иска да играе с нас. Но това е нож с две остриета, защото отборите ще се подготвят по по-различен начин за мачовете с нас. Те ще направят всичко възможно, за да ни спрат", каза още Саутгейт.

Англичаните са поставени в първа урна за днешния жребий, но въпреки това могат да срещнат сериозни съперници като Германия, Нидерландия или Хърватия още в груповата фаза!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички