Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

2167 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"calciomercato.com": Въпреки че на няколко пъти отказаха офертите им, Челси подготвя нова оферта за Алекс Сандро от Ювентус, която ще е на стойност 70 милиона евро.

"Marca": Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е причината Андреас Перейра да не премине във Валенсия за сега. "Прилепите" искаха халфа за един сезон под наем, но Специалния иска Перейра да остане на "Олд Трафорд".

"Evening Standard": Депортиво Ла Коруня предлага оферта от 14 милиона паунда на Арсенал за Лукас Перес. Изданието твърди, че лондончани ще се съгласят, тъй като испанецът е ненужен на "Етихад".

"The Sun": Винсент Янсен и Кевин Вимер от Тотнъм ще преминат в Уест Бромич Албиън. Пристигането на Давинсон Санчес ще изкара Вимер извън тима на Маурисио Почетино, докато Янсен разочарова треньорския щаб след 1-годишния си престой в Лондон и също ще бъде продаден.

"Sport Bild": Челси ще взем бившия треньор на Борусия Дортмунд Томас Тухел за заместник на Антонио Конте. Италианецът сам разкрил, че няма намерение да се задържа дълго в Лондон, което е подтигкнало ръководството да му търси заместник.

"The Sun": Челси готви оферта от 35 милиона паунда за Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал. Изданието твърди, че Окс не подписва нов договор с "топчиите", тъй като желае трансфер в другия гранд от Лондон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички