Потвърдено от 2 страни: Бербатов е играч на индийския Керала


Потвърдено от 2 страни: Бербатов е играч на индийския Керала
Снимка: Twitter

1606 0

Най-успелият български футболист в последните години Димитър Бербатов вече официално си има нов клуб. Той ще играе в индийския Керала Бластърс, а новината бе потвърдена и от неговия агент Емил Данчев, и от изпълнителния директор на индийците Варун Триранени.

Договорът на Бербатов е за един сезон, като той ще се присъедини към новия си тим в Испания, където Керала ще бъде на подготовка.

Бербатов за последно игра за гръцкия ПАОК, като от повече от година е без отбор. Имаше слухове, че ще се завърне в България и ще играе в Берое, но те не се потвърдиха.

"Гледахме Бербатов от известно време, а след като Рене Мюеленщайн се присъедини към нас, стана по-лесно да стигнем до сделка. Бербатов е бил с Рене в Манчестър Юнайтед, така че има сериозно ниво на химия. Надяваме се да започнем лагера през септември. Бербатов е ентусиазиран и се радва, че ще играе в Индия. Той е разбрал за индийската лига от своя приятел Роби Кийн, с когото са играли заедно. Останал е доволен от разговора с него", обясни шефът на индийския клуб.

Иначе потвърждението на сделката от страна на Емил Данчев е направено пред вестник "24 часа".

Сезонът в Индия започва на 17 ноември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички