Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

1528 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Yahoo Sports": Младата звезда на Монако Килиан Мбапе иска да остане в тима и не е обявявал пред ръководството, че иска да премине в ПСЖ. Монегаските са готови да приемат офертата от 180 милиона евро на парижани, като Манчестър Сити също следи случващото се.

"Daily Mirror": Ръководството на Челси се надява, че до края на трансферния прозорец ще успее да финализира още две сделки. Лондонският клуб е на път да купи Дани Дринкуотър за 30 милиона паунда от Лестър. Другата трансферна цел на Антонио Конте е Антонио Кандрева от Интер.

"Corriere dello Sport": Италианският Интер иска да вземе халфът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд. На Ботуша смятат, че играчът е един от подготвените за продажва, ако "шпорите" вземат Давинсон Санчес от Аякс.

"Mundo Deportivo": Барселона ще опита да привлече звездата на РБ Лайпциг Наби Кейта, който по-рано това лято бе силно желан от Ливърпул. Каталунците продължават да търсят подходящ заместник на Неймар, като представители на Барса са следили изявите му по време на мача от Бундеслигата срещу Шалке.

"Diario Gol": Халфът на Реал Мадрид Матео Ковачич е дал сългасието си пред ръководството на тима, че иска да напусне. Изданието твърди още, че хърватинът е разговарял с представители на Ливърпул, които са го убедили, че той ще бъде идеалният заместник на Филипе Коутиньо, ако бразилецът заиграе в Барселона.

"TranserMarketWeb": Челси подготвя оферта от 91 милиона паунда за младата звезда на Торино Андреа Белоти. Антонио Конте иска да вземе още един нападател преди края на трансферния прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички