Барселона прати четвърта, по-разумна оферта за Коутиньо


Барселона прати четвърта, по-разумна оферта за Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2266 0

Барселона ще направи нов опит да подсили състава си с атакуващия полузащитник на Ливърпул Филипе Коутиньо. Новата четвърта оферта на каталунците ще бъде в размер на 138 млн. паунда, като 101 млн. от тях ще бъдат изплатени веднага, а остатъка от сумата по-късно като бонуси, съобщи Sky Sports.

Този път бонусите ще бъдат по-лесно постижими, повечето свързани с представянето на играча на терена в двубои от Шампионската лига.

Контрактът на Коутиньо с Ливърпул е до лятото на 2022 г. Третата оферта за него на Барса бе на стойност 113 милиона паунда, но тя не впечатли собствениците на Ливърпул и те отново бяха твърди в решението си да задържат един от най-добрите играчи на отбора.

Самият Коутиньо изрази желанието си да премине в Барселона, като от началото на сезона не попада в групата за мачовете на тима, а мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп твърди, че причината е контузия в гърба.

По-рано този месец американските собственици на Ливърпул заявиха официално, че няма да продадат Коутиньо на никаква цена, но според различни източници офанзивният халф е отказал повече да носи червения екип. Това прави ситуацията много сложна и затруднява тима на Барселона, който се нуждае от заместник на Неймар, преминал в ПСЖ срещу рекордните 222 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички