Трансферен удар! Интер Маями на Бекъм се подсили с голова машина


Трансферен удар! Интер Маями на Бекъм се подсили с голова машина
Снимка: Getty Images

806 0

Интер Маями, чийто съсобственик е легендата Дейвид Бексъм, привлече венецуелския национал Йосеф Мартинес от Атланта Юнайтед, съобщиха от пресслужбата на клуба от МЛС. 29-годишният нападател отбеляза 111 гола в 158 мача във всички турнири за шестте си сезона в Атланта, като стана водещ реализатор в Лигата през 2018, когато отбеляза 31 попадения в шампионската кампания на тима.

Голаджията, който има 13 попадения в 60 мача за националния отбор, ефективно ще замени аржентинеца Гонсало Игуаин в атаката на Маями, след като бившият нападател на Реал Мадрид прекрати кариерата си в края на миналия сезон.

Йосеф е шампион и привличането му е вълнуващо за нас, навлизайки в сезон 2023. Той е един от най-добрите играчи в Лигата от идването си и ние вярваме, че ще направи разликата тук в Интер Маями. Добавяме към състава доказан голмайстор с успехи в МЛС. Развълнувани сме да имаме играч като Йосеф в нашата атака“, коментира спортният директор на Интер Крис Хендерсън.

Маями е воден от бившия съотборник на Бекс в Манчестър Юнайтед Фил Невил, ще се опита да се подобри в сравнение с миналия сезон, когато тимът отпадна в първи кръг на плейофите, след като финишира шести в Източната конференция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Синът на Дейвид Бекъм - Ромео, подписа с анлийския Брентфорд

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички