Интер Маями на Дейвид Бекъм с ключов ход


Интер Маями на Дейвид Бекъм с ключов ход
Снимка: Getty Images

1795 0

В американския футболен клуб, в който съсобственик е Дейвид Бекъм, направиха възлов ход! Треньорът на Интер Маями Фил Невил подписа нов договор. Така ще води отбора и през следващия сезон в Мейджър Лийг Сокър.

Настоящият му контракт изтичаше в края на годината. Той класира Интер в плейофите на МЛС през тази кампания и ръководството е реши да го задържи за още една година.

„Много сме радостни, че продължаваме партньорството си с Фил и ще надградим над основите, които положихме тази година“, коментира футболният директор на клуба Крис Хендерсън.

Той изгради в Интер Маями манталитет на победители и вярваме, че нашата съвместна работа започва да дава плодове. Готови сме за пътя, който имаме да извървим и сме убедени, че е вървим в правилната посока“, допълни той.

Невил застана начело на Интер Маями през януари 2021-ва година. Бившият защитник на Манчестър Юнайтед записа 72 мача като треньор на отбора. В тях той регистрира 28 победи, 32 равенства и 12 загуби.

В клуба от МЛС работят усилено и по селекцията на тима. Сред набелязаните трансферни цели е един от най-големите футболисти на нашето време.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички