Разбрал ли се е Меси с Интер Маями? Представител на Лео даде категоричен отговор


Разбрал ли се е Меси с Интер Маями? Представител на Лео даде категоричен отговор
Снимка: Getty Images

1795 0

Докато звездата на Аржентина - Лионел Меси, е в Катар и прави всичко възможно да класира отбора си за 1/8-финалите на Мондиал 2022, се появиха слухове, че е много близо до договор с американския Интер Маями, след като настоящото му споразумение с ПСЖ изтича през лятото на 2023 година.

Има ли истина в тях?

Ако се съди от думите на един от неговите говорители пред "CNN" - категорично не! Ето какво заяви Марсело Мендес пред изданието: "Не е вярно, това са фалшиви новини. Няма никакви преговори Лионел да се присъедини към Интер Маями през следващия сезон".

Второ потвърждение!?

От друга страна, известният спортен журналист Фабрицио Романо също се изказа по темата за евентуално преминаване на Меси в Щатите. Италианецът написа в профила си в социалната мрежа "Twitter", че Лео все още не е взел решение за бъдещето си и е изцяло фокусиран върху представянето на "гаучосите" на Световното първенство:

"Лео Меси все още не е взел за бъдещето си. От неговия лагер гарантират, че Лео е фокусиран само върху Световното и не е постигал договорка с нито един клуб".

Романо все пак допълва, че интересът на Интер е реален, но и разкрива, че ПСЖ също ще предложи нов контракт на една от звездите си: "Интер Маями иска Меси и ще натисне (б.р. - за осъществяването такъв трансфер), но ПСЖ също ще му предложи нов договор скоро. Меси ще вземе решението си през 2023 година".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Историческо! Младият Лионел Меси се докосна до сегашната си версия и си стиснаха ръцете!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички