"Със сигурност ще има и загуби" - коментарът на Лионел Меси след победата срещу Еквадор


"Със сигурност ще има и загуби" - коментарът на Лионел Меси след победата срещу Еквадор
Снимка: Getty Images

2516 0

Капитанът на Аржентина - Лионел Меси, бе категоричен, че световните шампиони нямат право да понижават нивото си, въпреки че триумфираха на Мондиал 2022 в Катар:

*През изминалата нощ "гаучосите" победиха Еквадор с 1:0 (ВИДЕО) на старта на квалификациите за Световното първенство в САЩ през 2026-а година.

"Видя се в последните два приятелски мача, както и днес, че ние няма да се отпуснем, независимо от това, което постигнахме. Знаем, че ако свалим малко нивото, другите отбори ще ни победят", заяви Меси след последния съдийски сигнал, цитиран от "Goal" и допълни:

"Ще има и други трудни мачове като този. Със сигурност ще има и загуби. Ние трябва да останем здраво стъпили на земята и да се борим във всеки двубой, както го правим откакто Лионел Скалони застана начело на отбора".

"Еквадор е чудесен тим. Те показаха и в предишните световни квалификации, че разполагат с много добри футболисти, които са физически силни", каза още лидерът на Аржентина, който в края на интервюто си обясни и защо е бил заменен от Езекиел Паласиос в 89-ата минута:

"Излязох, защото бях малко уморен. Най-вероятно няма да бъде последният случай, в който това ще се случва. Но всичко е наред, добре съм!".

*Четете всички последни НОВИНИ ОКОЛО ЛИОНЕЛ МЕСИ в SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички