Тъжното, но очаквано признание от Кристиано Роналдо за Лео Меси: Съперничеството приключи


Тъжното, но очаквано признание от Кристиано Роналдо за Лео Меси: Съперничеството приключи
Снимка: Getty Images

6605 0

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо обяви публично тъжната констатация, която феновете вече са осъзнали. А именно, че историята на съперничеството с аржентинеца Лионел Меси вече е приключила.

Тъжното признание за всички фенове

"Не виждам нищо подобно, съперничеството приключи. Беше добро съревнование. Тези, които харесват Кристиано Роналдо, не трябва да мразят Меси и обратното. Справихме се добре, променихме историята на футбола. Уважавани сме по целия свят, това е най-важното нещо.

Той прави нещата по свой собствен начин, а аз по свой, независимо дали играем извън Европа или не. От това, което видях, той се справя добре и аз също се справям добре. Много пъти сме споделяли сцената, това бяха 15 години. Не казвам, че сме приятели, никога не съм вечерял с него, но сме професионални колеги и се уважаваме", сподели Роналдо

Носителят на Световната купа Меси се присъедини към Интер Маями през юни като свободен агент след два сезона в Пари Сен Жермен. Капитанът на Аржентина Меси стана най-титулуваният футболист, когато спечели 44-ия си трофей, след като помогна на Интер Маями да вдигне Купата на лигитр за 2023 г. Междувременно Роналдо спечели първата си титла със саудитския Ал Насър. Клубът, към който се присъедини през януари от Манчестър Юнайтед, като вдигна Купата на арабските клубни шампиони миналия месец. Междувременно за първи път от 20 години насам Роналдо не е номиниран за "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички