Разкритие в милиони: Каква е заплатата на личния бодигард на Лео Меси Ясин Чеуко?


Разкритие в милиони: Каква е заплатата на личния бодигард на Лео Меси Ясин Чеуко?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

25067 0

През последните седмици името Ясин Чеуко става все по-популярно във футболните среди. Бившият американски военен често попада под светлините на прожекторите в новото си амплоа.

Работа - мечта или кошмар?

Той бе нает от съсобственика на Интер Маями Дейвид Бекъм при трансфера на Лео Меси, а задачата му е само една - да пази един от най-великите спортисти в историята.

Това обаче не е никак лека работа. Легендарният аржентинец е най-добрият футболист, играл в САЩ и това го прави обект на сериозен интерес, както и мишена на различни провокации.

Служилият в Афганистан и Ирак бивш военен впечатлява с физиката и работната си етика. Неведнъж камерите улавят как той следва всяко движение на Меси, сканирайки всичко, случващо се около него. Само преди дни върл фен на голмайстора спринтира през целия терен, за да го прегърне.

Виждайки това, Чеуко мигновено се затича към него, хващайки запалянкото току преди да се нахвърли на световния шампион от Мондиала в Катар миналата година.

Всичко си има цена, в случая - умопомрачаваща

Рискована работа под огромен стрес биха казали много хора. Възможно е обаче значително да променят вижданията си, когато разберат каква е цената на подобна услуга.

По информация на "AS" в рамките на година Ясин прибира сума, мечта за безброй хора по целия свят. Изданието споделя, че годишното възнаграждение на бодигарда възлиза на 3.5 милиона долара. За сравнение - средната заплата на сезон в МЛС през изминалата година е малко под 500 000 долара.

А кой е Леандро Кампана - съотборникът на Меси, който е по-богат от него и Роналдо взети заедно?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички