Стана ясно дали Лионел Меси ще играе в последния мач на Интер Маями за сезона


Стана ясно дали Лионел Меси ще играе в последния мач на Интер Маями за сезона
Снимка: Getty Images

1633 0

Очаква се Лионел Меси да вземе участие в последния мач на Интер Маями срещу ФК Шарлът в МЛС. Това ще бъде последният мач на "розовите" за сезона, тъй като те не успяха да се класират за плейофите в американския елит.

"Той ще пътува с нас. Преди мача ще решим колко време ще играе. Да имаш играч като Меси в отбора си само по себе си е мотивиращо. Знаем какво е направил той за футбола. Да играе за нас е изключително удоволствие. Радваме се, че се завърна и вече е на 100%", споделя помощник-треньорът на Интер Маями - Хавиер Моралес.

Припомняме, че Меси игра 35 минути при поражението на Интер Маями с 0:1 от Синсинати, преди да се присъедини към националния отбор на Аржентина. Преди това той пропусна пет от последните шест мача на своя тим в МЛС.

Очаква се 7-кратният носител на "Златната топка", да помогне много на ръководения от Херардо Мартино тим. Мениджърът на Маями обаче заяви, че не иска да рискува своята суперзвезда, тъй като отборът вече няма никакъв шанс за плейофите.

Изглежда малко вероятно Меси да изиграе пълни 90 минути срещу ФК Шарлът в ранните часове на неделя (22 октомври). Въпреки това, ако започне, той със сигурност ще ръководи атаката на своя отбор и ще го поведе като капитан за първи път от 37-минутното му участие срещу ФК Торонто преди месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси задмина Луис Суарес и е №1 в Южна Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички