След заявката на Кристиано Роналдо към жените на Ал Насър: Вече започна мисията (СНИМКА)


След заявката на Кристиано Роналдо към жените на Ал Насър: Вече започна мисията (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2751 0

Още при подписването си с Ал Насър Кристиано Роналдо даде заявка, че е в клуба не само със задачата да помогне на първия отбор за успехи, но и цялостно да участва в развитието на целия клуб. В това число и юношите, и женският отбор.

"За мен това е ново предизвикателство и съм толкова щастлив, че Ал Насър ми дава тази възможност да помогна в развитието не само на футбола, но и за младото поколение, и за жените също. Много хора сигурно не знаят, но Ал Насър има и женския футболен отбор.

Женският футбол е много конкурентен. Имам знания, това е добър шанс за промяна, мога да помогна с моите знания и с опита ми, да развием много, много важни неща" - заяви тогава Роналдо.

Седмици след тези думи женският отбор на Ал Насър спечели първата си титла в историята. Роналдо пък публично обяви поздравленията си за това и насочи вниманието на света към въпросното постижение.

"Огромни поздравления за женския отбор на Ал Насър за тяхната първа шампионска титла. Толкова фантастично постижение" - написа той в личния си профил в социалната мрежа Instagram. В последния мач на Ал Насър пък видяхме 2 момента, които доказват, че Роналдо олицетворява думата "победител" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички