След 4-те гола: Вместо да раздава автографи - Роналдо получи такъв - от съдията (ВИДЕО)


След 4-те гола: Вместо да раздава автографи - Роналдо получи такъв - от съдията (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5038 0

Кристиано Роналдо изигра най-силния си двубой от месеци насам. 38-годишният нападател вкара четири попадения за Ал Насър, като за първи път от септември 2019 година насам вкарва толкова голове в една среща.

Португалецът се отчете с хубав първи гол с левия крак, след като бе овладял с десния (21'), прецизно пласиране на топката между краката на вратаря (40'), максимално точна дузпа, която стражът не улови, въпреки че уцели правилния ъгъл (53'), като Кристиано получи и доза късмет за четвъртото попадение (61'), след като отбита топка се върна в краката му.

По традиция след срещата топката бе за Кристиано Роналдо (когато даден футболист вкара хеттрик, прибира топката след мача). В този случай обаче тя първо бе разписана от главния съдия на срещата.

Това се стори странно на някои европейски медии, а ситуацията набра бързо популярност и в социалните мрежи. Можете да я видите във видеото по-долу в материала.

РОДЕН ДА ЧУПИ РЕКОРДИ: 13 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА КРИСТИАНО РОНАЛДО (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички