Години преди Ал Насър: Кога последно Кристиано Роналдо вкара 4 гола в един мач? (ВИДЕО)


Години преди Ал Насър: Кога последно Кристиано Роналдо вкара 4 гола в един мач? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3529 0

По-малко от седмица след като навърши 38 години - Кристиано Роналдо заби четири попадения за клубния си Ал Насър. Това се случва за 9-и път в кариерата му, когато говорим за мачове с клубните отбори, за които се е състезавал.

Кога обаче е последният случай, в който петкратният носител на "Златната топка" забива такъв брой голове в една среща? Преди над три години - през септември 2019 година за националния отбор на Португалия.

Сблъсъкът е срещу Литва, като е квалификация за Европейското първенство, което по график трябваше да се проведе през 2020 година. "Мореплавателите" побеждават с 5:1, въпреки че на полувремето резултатът е 1:1.

Роналдо открива резултата с попадение от дузпа още преди да са изминали и 10 минути игра (7'), докато Витаутас Андрюшкевичюс изравнява в 28-ата. През второто полувреме обаче шоуто тепърва предстои.

В рамките на 15 минути Роналдо вкарва своеобразен хеттрик (61', 65' и 76'), с който предрешава изхода на дуела. Уилям Карвальо оформя крайното 5:1 за гостите във втората минута от добавеното време. Можете да видите представянето на Кристиано от онзи двубой във видеото по-долу в материала.

РОДЕН ДА ЧУПИ РЕКОРДИ: 13 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА КРИСТИАНО РОНАЛДО (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички