"Роналдо се радва, че вкара на този 4 гола": Стражът с най-комичната проява от вратар (ВИДЕО)


"Роналдо се радва, че вкара на този 4 гола": Стражът с най-комичната проява от вратар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16076 0

Кристиано Роналдо изигра най-силния си двубой от месеци насам. Португалецът избухна с цели четири попадения при гостуването на неговия Ал Насър срещу Ал Уехда. Той бе точен на два пъти през първото полувреме и в два случая през второто.

Трите точки са безценни за футболистите на Руди Гарсия, тъй като преди старта на кръга деляха първото място с още два отбора - Ал Шабаб и Ал Итихад. Първият също спечели своя мач (но остава с двубой повече), докато вторият все още не го е изиграл и остава с двубой пасив.

Вратарят на домакините от Ал Уехда - Абдулкудус Атиах, имаше малшанса да получи толкова много голове във вратата си, но трябва да отбележим, че не носи вина при повечето от попаденията. В първия случай ударът бе твърде прецизен, вторият гол дойде със силен удар между краката (където се целят топ нападателите в такива ситуации), а третият от дузпа, при която стражът хвана ъгъла, но изстрелът бе твърде прецизен.

Единствено при четвъртия гол може да му бъде потърсена сметка, тъй като при спасяването на първия изстрел на Кристиано, прати топката отново на пътя му.

Въпреки това в социалните мрежи се развива тезата, че вратарят е твърде слаб, за да се радва Роналдо на постижението си. В подкрепа на това се появи любопитно видео, в което в действителност стражът действа по аматьорски и странен начин. Можете да го видите по-долу в материала.

РОДЕН ДА ЧУПИ РЕКОРДИ: 13 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА КРИСТИАНО РОНАЛДО (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички