Джанлуиджи Донарума коментира бъдещето си в ПСЖ


Джанлуиджи Донарума коментира бъдещето си в ПСЖ
Снимка: Getty Images

3454 0

Вратарят на ПСЖ Джанлуиджи Донарума коментира пред италианския „Скай Италия“ ситуацията при вратарския пост на парижани. Италианският национал допусна някои доста груби грешки през сезона, най-фаталната от които бе срещу Реал Мадрид в Шампионска лига, когато подари топката на Карим Бензема за първия гол на „кралете“.

“Ще остана в ПСЖ и ще се опитам да помогна на тима да спечели Шампионската лига, но трябва да съм титуляр. За мен това беше година на аклиматизация. Не беше лесно, имаше доста промени - нов език, нови навици. Имам отлични взаимоотношения с Кейлор Навас, но както и той каза, не е лесно при тази конкуренция. Нещата трябва да се променят”, коментира Донарума пред италианското издание.

„Лео продължава да е най-добрият в света. Той е страхотно момче. За нас той е много важен и видяхме това във важен мач. Имаме страхотен отбор”, изрази мнението си Донарума по повод освиркванията по адрес на Лионел Меси по време на последния мач на ПСЖ срещу Ланс.

Споменавайки за грешката срещу Реал Мадрид, вижте каква е била реакцията на Кейлор Навас, когато е разбрал, че той няма да пази срещу бившия си тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички