ПСЖ и Руди Гарсия зарадваха света - 2 от 3 условия за сблъсък между Меси и Роналдо са ФАКТ


ПСЖ и Руди Гарсия зарадваха света - 2 от 3 условия за сблъсък между Меси и Роналдо са ФАКТ
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2824 0

Мечтаният двубой между Лионел Меси и Кристиано Роналдо е все по-близо до това да се превърне в реалност, след като ПСЖ и треньорът на Ал Насър обявиха новини, които ще се харесат на всички футболни фенове!

Първо ръководството на парижани оповести официално, че тимът на Кристоф Галтие ще пътува до Саудитска Арабия, за да играе демонстративен мач срещу смесен отбор от звездите на местните грандове Ал Насър и Ал Хилал.

Пояснява се, че той ще се състои на 19 януари (четвъртък) на стадион "King Fahd" в Рияд!

От друга страна, наставникът на Ал Насър - Руди Гарсия, обясни по време на пресконференция, че неофициалният дебют на Кристиано Роналдо ще бъде именно на 19 януари, но и разкри, че не е много щастлив, че отборът му ще играе с ПСЖ точно сега:

"Дебютът на Роналдо няма да бъде с тениска на Ал Насър. Ще бъде смесица от Ал Хилал и Ал Насър. Като треньор обаче не мога да съм доволен от този мач. За развитието ни, да видим ПСЖ, да видим чудесните им играчи, наистина е нещо хубаво. Но имаме мач за първенство три дена по-късно. По отношение на планирането, можеше да се измисли по-добър вариант. Но, не е голям проблем. Ние сме водачи в класирането. Шампионатът е труден за спечелване, но ние възнамеряваме да го направим".

*Ал Насър е на върха в елита на Саудитска Арабия с актив от 29 точки. На втора позиция и с мач по-малко от тях е Ал Шабаб. Руди Гарсия визира домакинството на Ал Етифак, което е насрочено за 22 януари.

РАВНОСМЕТКАТА

Две от трите условия за сблъсък между Меси и Роналдо вече са налице! Единствената въпросителна е дали Бълхата ще вземе участие в този мач...

За последно Лео се появи в игра за клубния си тим на 13 ноември, когато гостуващият Оксер бе разбит с 5:0 в 15-ия кръг на Лига 1. След това той се насочи към Катар, за да спечели Мондиал 2022 с Аржентина и съвсем наскоро се завърна в Париж, за да поднови тренировки. 

До конкретния двубой срещу CR7 ПСЖ има две официални срещи - срещу Анже (11 януари) и срещу Рен (15 януари). Ако Лионел Меси вземе участие в поне едната от тях, това би било добър знак, че ще го видим още веднъж, вероятно за последно, в директен сблъсък с Кристиано Роналдо!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Собствениците на ПСЖ готови да инвестират в елитен английски клуб, вече е имало и преговори!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички