"Играе в единствената държава, победила Аржентина"! Пиърс Моргън пак защити Кристиано Роналдо


"Играе в единствената държава, победила Аржентина"! Пиърс Моргън пак защити Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3171 0

Прочутият журналист Пиърс Моргън, който е известен със сериозната си близост с Кристиано Роналдо, за пореден път защити действията на легендарния португалец.

Моргън отвърна на твърденията, че бившият ас на Манчестър Юнайтед е свършен, отговаряйки на потребител в туитър. Според него няма нищо лошо в преминаването на португалската суперзвезда в саудитския Ал Насър.

"Последният път, когато проверих, Кристиано тъкмо беше подписал най-голямата трансферна сделка в историята на футбола. Той стана най-скъпоплатеният атлет на възраст от 38 години и ще играе в единствената страна, победила световния шампион Аржентина на Световното първенство. Толкова свършен го виждам", написа той в своя Туитър профил.

Роналдо изненада всички, осъществявайки сензационна рекордна сделка преди края на 2022-а година. Португалецът подписа с Ал Насър за 2.5 години, където на сезон ще получава умопомрачителните 200 млн. евро.

Това се случи след скандално интервю на Кристиано именно пред Пиърс Моргън. В него той нападна бивши и настоящи футболисти, треньори и ръководни фактори в Манчестър Юнайтед.

Ето какво каза относно ситуацията с Роналдо и новият селекционер на Португалия Роберто Мартинес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички