Ще играе ли Лео Меси в големия финал? Треньорът на Интер Маями проговори


Ще играе ли Лео Меси в големия финал? Треньорът на Интер Маями проговори
Снимка: GettyImages

1627 0

Треньорът на Интер Маями - Дженаро Мартино, отговори на един от най-често задаваните му въпроси - Ще играе ли суперзвездата на тима Лео Меси в големия финал на Ю Ес Оупън Къп".

Кой има думата?

Наставникът бе сдържан в изказването си. Пред медиите в САЩ той заяви, че желае да чуе как се чувства неговият възпитаник, след което да вземе решение за въпросната среща.

"Много е трудно да дам процент вероятност, тъй като гледаме ден за ден. Ще продължим да ценим мнението му и първо ще го чуя, за да видя как се чувства. След това ще трябва да преценим евентуалните рискове. Не е лесно решение, но ще използваме необходимото време, за да опитаме да не сгрешим", коментира Мартино.

Какво се случи и какво предстои?

Световният шампион от Мондиала в Катар миналата година бе принудително заменен срещу Торонто във вторник. Причина е разтежение в мускула, което най-вероятно е причинено от преумора.

Легендарният аржентинец взима дейно участие както в двубоите на "чаплите" във всички турнири, така и в квалификациите за Световното през 2026-а година с родината си. На 27-и септември новият му клуб ще се изправи срещу Хюстън Динамо във финала на Ю Ес Оупън Къп.

Междувременно Интер Маями насочи погледа си към легенда на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички