Без Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс - Интер Маями спечели само точка при гостуването на Орландо Сити (ВИДЕО)


Без Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс - Интер Маями спечели само точка при гостуването на Орландо Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1302 0

Интер Маями не успя да победи като гост Орландо Сити и мачът от редовния сезон на американската Мейджър Лийг Сокър завърши 1:1.

Тимът на Тата Мартино бе без трите си големи звезди Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс. Първите двама все още се възстановяват от контузии, докато халфът получи почивка, тъй като на 28-и септември (3:30 ч. българско време) отборът ще играе финал за US Open къп срещу Хюстън Динамо.

Интер откри резултата в 52-рата минута - Мартинес стреля от малък ъгъл, а вратарят на домакините спаси удара му, но Дейвид Руис притича и с добавка направи 1:0.

Авансът на "розовите" обаче не се задържа дълго - в 66-ата Дънкан Макгуайър изравни, пращайки топката между краката на стража Дрейк Календър за 1:1.

*Така Орландо Сити запази втората си позиция в Източната конференция и вече има 51 точки, докато Интер Маями остана на 14-о място с актив от 32 - на пет под зоната на плейофите (но и с два мача по-малко от деветия Ню Йорк Сити).

Пълен репортаж от двубоя:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички