Удар по амбициите на Интер Маями! Лео Меси под въпрос за дербито на щата Флорида


Удар по амбициите на Интер Маями! Лео Меси под въпрос за дербито на щата Флорида
Снимка: Getty Images

1128 0

Лионел Меси е под въпрос за следващия мач на Интер Маями, а именно - дербито на щата Флорида срещу Орландо Сити. Това потвърди мениджърът на "розовите" - Херардо Мартино-Тата, пред медиите. Той разкри още, че Жорди Алба също е измъчван от контузии.

Думите на Мартино

"По принцип Лео все още има стари проблеми с кожата, а Жорди все още има болки в мускулите. Ежедневно следим възстановяването им. Не съм лекар, за да говоря за естеството на проблемите на Меси. Пречи му, не го боли. Не знам защо. Вероятно тези белези дори не му позволяват да се чувства психологически свободен по време на игра. Сложно е. Всички сме изпитвали болката от замитането на проблемите под килима и това е нещо подобно", каза треньорът.

"Той се чувстваше добре по време на тренировка и го каза. Ако имаше и най-малкото съмнение, той нямаше да играе в последната среща. Всъщност не говорих отново с Лео след мача, но неговият опит му дава възможност, дори по време на игра да знае кога да спре и да вземе предпазни мерки. На този етап от кариерата му изглежда много умно, че той взема тези решения повече от всякога. И го казвам от името на всички ни, защото искаме да видим Лео на терена още дълго време. За мен е добре, че той е наясно и забелязва кога трябва да спре, както направи в мача на Аржентина с Еквадор", добави още Тата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лео Меси скочи на ПСЖ с признание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички