"Беше деликатно да направим купон на стадиона" - Ал-Хелаифи отговори на Меси


"Беше деликатно да направим купон на стадиона" - Ал-Хелаифи отговори на Меси
Снимка: Getty Images

1085 0

За връзката между Лионел Меси и ПСЖ продължава да се говори месеци след напускането му. Аржентинецът хвърли последната стреличка по парижкия клуб преди няколко дни, когато се оплака, че е бил "единственият играч - световен шампион, който не е имал признание от отбора си".

Няколко дни по-късно Насер Ал-Хелаифи отговори на аржентинеца в изявления за френските медии преди класиката, която ще изправи ПСЖ тази вечер срещу Олимпик Марсилия. "Говори се много, не знам какво е направил или какво не е казал. Както всички видяха, ние дори публикувахме видео, поздравихме Меси на тренировка, а също и насаме, но с уважение ние сме френски клуб“, откровено заяви президентът.

Той обясни, че не могат да направят голямо парти от уважение "към страната, която победи Аржентина на финала, към френските му съотборници в отбора и към нашите фенове", коментира той. "Беше деликатно да направим купона на стадиона"

"Проблемите с Мбапе остават в семейството"

 

Ал-Хелаифи засегна и настоящите отношения с Мбапе след толкова напрегнатото лято, в което играчът беше отделен от групата, без да пътува до предсезонното турне в Япония. "Проблемите, които имахме, остават в семейството и Килиан е част от семейството. Гордея се с това, което прави той и с това, което прави целият отбор", коментира катарецът.

Освен това той поиска Златната топка за младия парижанин, когото класифицира като "най-добрия играч в света". Доказателство, което показва, че сближаването на позициите, за което се говореше в края на лятото, е все по-очевидно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички